LGBTQIA+ coaching

Wij bieden een veilige en ondersteunende ruimte voor alle individuen binnen de LGBTQIA+ gemeenschap. We begrijpen de unieke uitdagingen en ervaringen waarmee LGBTQIA+ personen geconfronteerd worden bij het verkennen en omarmen van hun identiteit.
Uit de kast komen kan een van de meest transformerende en tegelijkertijd uitdagende stappen in iemands leven zijn. Coaching by Lux staat klaar om jou te begeleiden tijdens dit proces. Samen zullen we de verschillende aspecten van jouw identiteit verkennen, en de weg vinden die het beste bij jou past.
De eerste stap in dit proces is vaak het verkennen van de vraag: “Wie ben ik eigenlijk?” Samen zullen we de diepten van jouw identiteit verkennen, je helpen bij het begrijpen van je gevoelens, verlangens en behoeften, en je ondersteunen bij het definiëren van wie je werkelijk bent.
Eenmaal bewust van jouw identiteit, zullen we werken aan het ontwikkelen van strategieën om hiermee om te gaan in verschillende aspecten van je leven. Of het nu gaat om het omgaan met familie, vrienden, werk of romantische relaties, ik zal je voorzien van de tools en ondersteuning die je nodig hebt om zelfverzekerd en authentiek te zijn.
Helaas kunnen negatieve reacties en tegenslagen van anderen een uitdaging vormen tijdens dit proces. Samen zullen we manieren verkennen om deze obstakels te overwinnen en jouw veerkracht te versterken, zodat je kunt gedijen ondanks de negativiteit van anderen.
Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty