Coaching by Lux

Coaching by Lux staat klaar om je te helpen bij het zetten van stappen op jouw reis.

Persoonlijke aanpak

Lux is onder andere gecertificeerd als PTSS-counselor en rouw- en verliescoach. Momenteel studeert Lux voor meerdere diploma’s, waaronder een opleiding tot huiselijk geweldcoach, en begeleiding met focus op relaties met personen met NPS en BPS. Na afronding van deze studies begint Lux aan een opleiding tot seksuoloog.

Wij bieden intensieve ondersteuning die verder gaat dan alleen de sessies; je krijgt tools om thuis verder te werken aan je persoonlijke groei. Onze benadering omvat verschillende mogelijkheden zoals cognitieve gedragstherapie, affirmaties, oplossingsgerichte korte therapie, mindfulness en meditatie, huiswerk en zelfhulpoefeningen, en motiverende gespreksvoering. Elke sessie duurt minstens 1,5 uur en maakt gebruik van een unieke, alternatieve aanpak met bewezen technieken ontwikkeld door neurologen, traumatherapeuten, lichaamsgerichte psychotherapeuten, wetenschappers, voedingsdeskundigen, en anderen.

We gaan diep in op oefeningen die passen bij jouw persoonlijkheid en uitdagingen. Buiten de sessies zoeken we grondig naar wat voor jou effectief kan zijn, inclusief de rol van beweging en voeding. Ons traject gaat verder dan de sessies alleen; je krijgt handvatten mee om thuis verder te werken aan je welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Wij werken samen aan uw doelen

Coaching by Lux werkt met u samen om u te begeleiden en ondersteunen bij het bereiken van uw doelen.

Persoonlijke groei · Levenscoaching · Relatiecoaching · Stressmanagement · Mindfulness · Doelgerichtheid · Persoonlijke ontwikkeling · Professionele begeleiding · Holistische aanpak · Mentale gezondheid · Welzijn · Succesvol leven · Zelfvertrouwen · Communicatievaardigheden · Emotionele intelligentie · Balans tussen werk en privé · Motivatie · Empathie · Geluk · Veerkracht en meer.
Religieuze trauma coaching voor voormalige Jehovah's getuigen

Lux is ervaringsdeskundige met betrekking tot religieuze trauma. Deze counseling is een gespecialiseerde vorm van begeleiding die gericht is op het herstel van individuen die te maken hebben gehad met religieus trauma, wij focussen ons vooral binnen de context van de Jehovah's Getuigen. Het doel van deze vorm van coaching is om mensen te ondersteunen bij het verwerken van schadelijke ervaringen en het herstellen van de negatieve gevolgen die voortvloeien uit hun religieuze achtergrond. Religieus trauma kan diepgaande en langdurige impact hebben op het welzijn en de levenskwaliteit van individuen. Coaching by Lux biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin individuen de ruimte krijgen om hun ervaringen te delen, emoties te uiten en de pijnlijke gevolgen van hun religieuze trauma aan te pakken. Zie ook onze website: exitjw.org

Een nieuwe start

Is het tijd voor een verandering? Een nieuw hoofdstuk in je leven? Coaching by Lux begeleidt u bij het zetten van nieuwe stappen en het streven naar een betere versie van uzelf. Zelfreflectie en zelfontdekking zijn van cruciaal belang voor persoonlijke groei en helpen ons ons volledige potentieel te realiseren en een vervullend leven te leiden. We bieden een breed scala aan pakketten aan om u hierbij te ondersteunen. Of het nu gaat om individuele coaching of koppelcoaching, samen kunnen we op zoek gaan naar een nieuw hoofdstuk in uw relatie en nieuwe doelen stellen. Voor dit coachingstraject kan zelfs een op maat gemaakt thuisplan worden samengesteld om intensief aan de slag te gaan. Opent u een nieuw hoofdstuk, waarin u uzelf beter leert kennen, uw doelen identificeert en uw grenzen erkent, om zo de weg naar een nieuwe toekomst te bewandelen.

PTSS / trauma counceling

Lux is een gecertificeerde PTSS councelor. Haar Traumacoaching biedt ondersteuning en begeleiding aan mensen die te maken hebben gehad met traumatische ervaringen. Het richt zich op het herstel van emotionele wonden, het omgaan met de impact van trauma en het bevorderen van veerkracht en welzijn. Een traumacoach creëert een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin individuen hun ervaringen kunnen delen, hun emoties kunnen uiten en nieuwe copingsmechanismen kunnen ontwikkelen. Door middel van gesprekstherapie, technieken voor stressvermindering en het aanleren van vaardigheden voor zelfzorg, ondersteunt de coach individuen bij het herstelproces en het opbouwen van een positieve toekomst na trauma. Traumacoaching is gericht op het bevorderen van heling, groei en het herwinnen van controle over het eigen leven.

Toxic relatie en huiselijk geweld coaching

Coaching by Lux biedt hulp voor individuen die de moed hebben gehad om zich los te maken uit destructieve relaties. Als coach, therapeut en ervaringdeskundige begrijp ik de complexiteit van het herstelproces na het verbreken van een relatie met een partner met bijvoorbeeld NPS, BPS of na het ervaren van huiselijk geweld. Samen zullen we de reis naar herstel en zelfontdekking aanvangen, stap voor stap. We beginnen met het verkennen van wie je nu eigenlijk bent, los van de invloed van je vorige partner. Dit proces van zelfontdekking helpt je om je eigen identiteit te herdefiniëren en jezelf echt opnieuw te leren kennen. Vervolgens zullen we samen strategieën ontwikkelen om met de emotionele nasleep van de relatiebreuk om te gaan. Van het verwerken van trauma tot het omgaan met mogelijke triggers, ik zal je voorzien van de tools en technieken die je nodig hebt om veerkrachtig te blijven en je emotionele welzijn te bevorderen. Het herstellen van je kracht en zelfvertrouwen staat centraal. Samen zullen we werken aan het terugvinden van jouw innerlijke kracht en het opbouwen van jou nieuwe gezonde grenzen, zodat je stevig in je schoenen staat en klaar bent om een leven te leiden dat in lijn is met jouw waarden en behoeften. Ongeacht waar je je bevindt op je reis naar herstel, sta ik klaar om je te ondersteunen, aan te moedigen en te begeleiden.

LGBTQIA+ coaching

Wij bieden een veilige en ondersteunende ruimte voor alle individuen binnen de LGBTQIA+ gemeenschap. We begrijpen de unieke uitdagingen en ervaringen waarmee LGBTQIA+ personen geconfronteerd worden bij het verkennen en omarmen van hun identiteit. Uit de kast komen kan een van de meest transformerende en tegelijkertijd uitdagende stappen in iemands leven zijn. Coaching by Lux staat klaar om jou te begeleiden tijdens dit proces. Samen zullen we de verschillende aspecten van jouw identiteit verkennen, en de weg vinden die het beste bij jou past. De eerste stap in dit proces is vaak het verkennen van de vraag: "Wie ben ik eigenlijk?" Samen zullen we de diepten van jouw identiteit verkennen, je helpen bij het begrijpen van je gevoelens, verlangens en behoeften, en je ondersteunen bij het definiëren van wie je werkelijk bent. Eenmaal bewust van jouw identiteit, zullen we werken aan het ontwikkelen van strategieën om hiermee om te gaan in verschillende aspecten van je leven. Of het nu gaat om het omgaan met familie, vrienden, werk of romantische relaties, ik zal je voorzien van de tools en ondersteuning die je nodig hebt om zelfverzekerd en authentiek te zijn. Helaas kunnen negatieve reacties en tegenslagen van anderen een uitdaging vormen tijdens dit proces. Samen zullen we manieren verkennen om deze obstakels te overwinnen en jouw veerkracht te versterken, zodat je kunt gedijen ondanks de negativiteit van anderen.

Kink coaching voor individuen en stellen

Coaching by Lux bied een veilige en ondersteunende ruimte voor individuen en stellen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van kink op een bewuste en gezonde manier. Als coach en therapeut en ervaringdeskundige begrijp ik de complexiteit en de potentieel transformerende kracht van kink in het leven en in relaties. Het ontdekken van kink kan een opwindende en verrijkende reis zijn, maar het is ook belangrijk om dit op een verantwoorde en respectvolle manier te doen. Samen zullen we deze reis aangaan, stap voor stap. We zullen verkennen wat kink voor jou betekent en hoe het past binnen jouw leven en waarden. Voor stellen die samen kink willen ontdekken, bied ik begeleiding en ondersteuning bij het navigeren door deze nieuwe dynamiek binnen jullie relatie. We zullen werken aan het opbouwen van open communicatie, het stellen van gezonde grenzen en het creëren van een veilige omgeving waarin jullie je vrij voelen om jullie verlangens en fantasieën te verkennen. Het is mijn doel om jullie te helpen bij het cultiveren van een diepere verbinding met elkaar en het verrijken van jullie intieme relatie door middel van kink. Samen zullen we de grenzen van jullie comfortzone verkennen en nieuwe manieren ontdekken om plezier, opwinding en intimiteit te ervaren. Ongeacht waar je je bevindt op je reis naar kink-verkenning, sta ik klaar om je te ondersteunen, aan te moedigen en te begeleiden.

Rouw coaching

Lux is een gecertificeerde rouw en verlies coach. Rouwcoaching biedt ondersteuning en begeleiding aan mensen die te maken hebben met het verlies van een dierbare. Het richt zich op het omgaan met de complexe emoties, het navigeren door het rouwproces en het vinden van manieren om het verlies te integreren in het dagelijks leven. We helpen cliënten om te gaan met de emoties die met het verlies gepaard gaan, zoals verdriet, woede, verwarring, schuldgevoelens en angst. Daarnaast kan een rouwcoach strategieën en hulpmiddelen bieden om met deze emoties om te gaan. Ook kan kunst therapie ingezet worden voor je verwerking en een persoonlijk stappenplan voor thuis. Verlies en rouw is een heel persoonlijke ervaring en bij coaching by Lux maken we een persoonlijk plan die het best aansluit bij jou we zullen ons focussen op bevorderen van veerkracht en het herontdekken van hoop en levensvreugde.

Genderidentiteit en Transitie

Wij bieden coaching die gericht is op mensen die hun identiteit willen uiten door bijvoorbeeld crossdressing en op zoek zijn naar zelfontdekking. Wij bieden ook coaching voor individuen die in transitie gaan of zijn. Voor mensen die hun gender ontdekken, biedt coaching een veilige ruimte om vragen te stellen, gevoelens te uiten en bewust te worden van hun innerlijke beleving. Het helpt hen om verschillende aspecten van gender te verkennen, persoonlijke voorkeuren te onderzoeken en een sterker gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen. Voor individuen die in een transitietraject zitten, biedt coaching gerichte ondersteuning in elke fase van de transitie. Dit omvat het stellen van doelen, het opstellen van een plan, het navigeren door medische en juridische procedures, het omgaan met emotionele uitdagingen en het ontwikkelen van effectieve copings strategieën.

Wat klanten zeggen

Een echte aanrader! Het was moeilijke weg maar het heeft me zo geholpen ik heb gelachen, gehuild, geschreeuwd veel tijd en moeite erin gestoken en nu eindelijk meer grip op mijn leven dankzij Lux.
"
Ons huwelijk is zo veel beter door de hulp van onze coach. We communiceren nu beter en zijn gelukkiger samen.
"
Ik weet nu veel beter wie IK ben en wat IK wil in mijn leven, iets waar ik niet achter had gekomen zonder deze coaching.
"
Persoonlijke groei

Laat ons u helpen uw volledige potentieel te bereiken

Bij Coaching by Lux geloven we dat persoonlijke groei essentieel is voor het leiden van een gelukkig en gezond leven. Voortdurende zelfontwikkeling stelt u in staat om te leren, te groeien en u aan te passen aan de veranderende omstandigheden van het leven. Wanneer u investeert in uw persoonlijke groei, kunt u uw volledige potentieel bereiken en genieten van een leven dat rijk is aan succes, voldoening en welzijn.

RECENTE BLOGPOSTS

Blijf gemotiveerd, lees onze blogartikelen

CONSULTATIEPRIJZEN

Sessie prijzen starten bij 100,- per sessie. Iedere reis en ieder persoon is uniek bij u intake word er een prijsoverzicht gemaakt voor een plan die op jou afgestemd is.

De verbetering start nu, laat ons je helpen

Ben je op zoek naar begeleiding op jouw pad naar persoonlijke groei en welzijn? Laten we samen werken aan positieve veranderingen en effectieve oplossingen. Boek nu een sessie en ontdek hoe we met jouw unieke behoeften en doelen aan de slag kunnen gaan. Samen kunnen we de weg effenen naar een gelukkiger, evenwichtiger leven.

Contacteer ons

info@coachingbylux.com

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty