Over ons

Coaching by Lux

Waarom deze naam?

Lux is de nickname van de therapeut. Haar gegeven naam betekende duisternis en nacht en Lux betekend licht. Ook heeft ze haar achternaam officieel laten wijzigen naar Van den Dageraad.  Dageraad staat ook voor licht en een nieuw begin.

Individuele coaching

Bij Coaching by Lux begrijpen we dat elk individu uniek is en dat er geen one-size-fits-all benadering is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom bieden we op maat gemaakte coachingdiensten die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en ambities. 

Bij onze therapie geloven we niet in de standaard 45 minuten gesprekken in klinische ruimtes met ongemakkelijke stoelen, zonder verdere begeleiding zodra de sessie voorbij is. We begrijpen dat veel mensen behoefte hebben aan meer dan dat. Erkenning is een cruciaal aspect van onze aanpak, en daarom bieden we begeleiding op een andere manier, met onder andere de hulp van ervaringsdeskundigen.

Wij streven naar een aanpak waarbij we samen met jou een plan opstellen dat ook buiten de sessies kan worden toegepast. Naast onze gesprekken bieden we diverse ondersteunende activiteiten, zoals schrijfoefeningen, handige tips voor momenten van paniek, mindfulness en nog veel meer. We kijken samen naar jouw patronen, en kunnen ook aandacht besteden aan voeding en beweging. Onze gesprekken zijn eerlijk en diepgaand, waarbij de tijd wordt genomen om echt naar je te luisteren, je te begrijpen en je te ondersteunen. Daarom duren onze sessies minimaal 1,5 uur.

Erkenning

Ervarings deskundigen

Dit gevoel van erkenning kan het makkelijker maken om moeilijke emoties te delen en te verwerken, en kan het gevoel van eenzaamheid en isolatie verminderen dat vaak gepaard gaat met uitdagende levenservaringen. Bovendien kan de gezamenlijke ervaring het vertrouwen vergroten en de drempel verlagen om hulp te vragen, wat kan bijdragen aan een effectiever en vruchtbaarder therapeutisch proces.

Onze Missie en Aanpak

Onze missie bij Coaching by Lux is om een veilige, ondersteunende en inclusieve omgeving te creëren waar u zich op uw gemak voelt om uzelf te zijn en te groeien. We streven ernaar om u de tools, inzichten en begeleiding te bieden die nodig zijn om uw volledige potentieel te bereiken, zowel persoonlijk als professioneel.

We begrijpen dat uw fysieke, mentale en emotionele welzijn nauw met elkaar verweven zijn, en we streven ernaar om u te helpen een evenwicht te vinden tussen deze verschillende aspecten van uw leven. Onze coachingmethoden zijn gebaseerd op bewezen technieken, en we passen onze aanpak voortdurend aan om ervoor te zorgen dat we u de best mogelijke ondersteuning en begeleiding bieden.

Om deze reden is Lux weer gaan studeren om buiten haar gecertificeerde PTSS councelor en Rouw en Verlies coach diploma’s zich ook nog extra te verdiepen en diploma’s te halen voor specifieke thema’s zodat Coaching by Lux u nog beter kan ondersteunen.

Bedrijfscultuur

Onze Waarden

Bij Coaching by Lux zijn onze kernwaarden empathie, integriteit, verantwoordelijkheid en respect. We geloven in het opbouwen van vertrouwen en open communicatie met onze cliënten en streven ernaar om een inclusieve en respectvolle omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.