Kink coaching voor individuen en stellen

Coaching by Lux bied een veilige en ondersteunende ruimte voor individuen en stellen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van kink op een bewuste en gezonde manier. Als coach en therapeut en ervaringdeskundige begrijp ik de complexiteit en de potentieel transformerende kracht van kink in het leven en in relaties.
Het ontdekken van kink kan een opwindende en verrijkende reis zijn, maar het is ook belangrijk om dit op een verantwoorde en respectvolle manier te doen. Samen zullen we deze reis aangaan, stap voor stap. We zullen verkennen wat kink voor jou betekent en hoe het past binnen jouw leven en waarden.
Voor stellen die samen kink willen ontdekken, bied ik begeleiding en ondersteuning bij het navigeren door deze nieuwe dynamiek binnen jullie relatie. We zullen werken aan het opbouwen van open communicatie, het stellen van gezonde grenzen en het creëren van een veilige omgeving waarin jullie je vrij voelen om jullie verlangens en fantasieën te verkennen.
Het is mijn doel om jullie te helpen bij het cultiveren van een diepere verbinding met elkaar en het verrijken van jullie intieme relatie door middel van kink. Samen zullen we de grenzen van jullie comfortzone verkennen en nieuwe manieren ontdekken om plezier, opwinding en intimiteit te ervaren.
Ongeacht waar je je bevindt op je reis naar kink-verkenning, sta ik klaar om je te ondersteunen, aan te moedigen en te begeleiden.
Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty
nl_NLNederlands