Toxic relatie en huiselijk geweld coaching

Coaching by Lux biedt hulp voor individuen die de moed hebben gehad om zich los te maken uit destructieve relaties. Als coach, therapeut en ervaringdeskundige begrijp ik de complexiteit van het herstelproces na het verbreken van een relatie met een partner met bijvoorbeeld NPS, BPS of na het ervaren van huiselijk geweld.
Samen zullen we de reis naar herstel en zelfontdekking aanvangen, stap voor stap. We beginnen met het verkennen van wie je nu eigenlijk bent, los van de invloed van je vorige partner. Dit proces van zelfontdekking helpt je om je eigen identiteit te herdefiniëren en jezelf echt opnieuw te leren kennen.
Vervolgens zullen we samen strategieën ontwikkelen om met de emotionele nasleep van de relatiebreuk om te gaan. Van het verwerken van trauma tot het omgaan met mogelijke triggers, ik zal je voorzien van de tools en technieken die je nodig hebt om veerkrachtig te blijven en je emotionele welzijn te bevorderen.
Het herstellen van je kracht en zelfvertrouwen staat centraal. Samen zullen we werken aan het terugvinden van jouw innerlijke kracht en het opbouwen van jou nieuwe gezonde grenzen, zodat je stevig in je schoenen staat en klaar bent om een leven te leiden dat in lijn is met jouw waarden en behoeften.
Ongeacht waar je je bevindt op je reis naar herstel, sta ik klaar om je te ondersteunen, aan te moedigen en te begeleiden.
Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty
nl_NLNederlands